Partners

Partners

VMware

StayClose maakt gebruikt van VMware voor al haar virtualisatie toepassingen.

Veeam

Alle virtuele servers worden door middel van Veeam Backup & Replication dagelijks off-site veilig gesteld.

Microsoft

StayClose is lid van het SPLA programma van Microsoft. Dit maakt het mogelijk om licenties per maand af te nemen waardoor er geen hoge initiƫle kosten zijn. U betaalt enkel voor de periode waarin u gebruikt maakt van een licentie. StayClose biedt verschillende versies aan van o.a. Microsoft Server en Microsoft SQL Server.

Dell

Al jaren gebruikt StayClose voor al haar servers het merk Dell. De krachtige en robuuste servers bieden een stabiele basis voor het VMware platform. Alle servers worden ondersteund met de befaamde ProSupport van Dell.

Dell Equallogic

Voor ons VMware platform maken wij gebruik van de storage van Dell Equallogic. Equallogic staat voor kwaliteit en biedt daardoor hoge uptime en zorgt voor een stabiele omgeving. Door gebruik te maken van replicatie wordt dataverlies geminimaliseerd. Equallogic ondersteunt StayClose in het onderhoud van alle storage arrays.

cPanel

Voor alle Shared Hosting pakketten maken wij gebruik van cPanel. Via het cPanel controle paneel is het zeer makkelijk om b.v. e-mailadressen aan te maken of DNS wijzigingen door te voeren. En als u er onverhoopt toch niet uitkomt, dan staan wij voor u klaar.

 

Cisco

StayClose gebruikt Cisco voor al haar netwerkapparatuur.

SIDN

StayClose werkt samen met SIDN voor al haar .NL domeinregistraties. Wij bieden ook de mogelijkheid om gebruik te maken van DNSSEC.

OpenSRS

Voor alle niet .NL domeinregistraties maakt StayClose gebruik van OpenSRS, onderdeel van Tucows.

EvoSwitch

StayClose heeft een private cage in het datacenter van EvoSwitch in Haarlem. EvoSwitch is een carrier neutraal datacenter met meer dan 50 carriers en internet exchanges. Het datacenter wordt 24/7 beveiligd door middel van CCTV, elektrische hekken en bewakers op locatie. EvoSwitch maakt gebruikt van 100% groene energie en is hierdoor milieuvriendelijk en klimaatneutraal.

Schleifenbauer

StayClose werkt enkel met PDUs (Power Distribution Units) van Schleifenbauer. Deze PDUs worden in Nederland gefabriceerd met enkel de beste onderdelen. De PDUs worden op maat voor ons en onze klanten gemaakt. Alle outlets op de PDU zijn individueel te meten en te schakelen.