Bedrijfsprofiel

Groen datacenter

StayClose biedt bedrijven een hoogwaardige basis voor hun online bedrijfsactiviteiten.

StayClose benadrukt de noodzaakt om dicht bij technologie te blijven om internet services veilig en betrouwbaar te kunnen aanbieden. Zo hebben wij er bewust voor gekozen om al onze activiteiten uit te voeren vanuit Haarlem in Nederland. Wij maken hiervoor gebruik van het datacenter van EvoSwitch, een milieuvriendelijk en klimaatneutraal datacenter met uitsluitend 100% groene energie. EvoSwitch heeft een PUE van 1,2 waardoor de financiële investering die nodig is voor de hosting van bedrijfskritieke IT-apparatuur tot een minimum beperkt wordt.

Veilig en betrouwbaar

Alle voorzieningen zijn dubbel (redundant) aangelegd.

Om de beschikbaarheid ons netwerk en cloud-oplossingen te garanderen zijn al onze voorzieningen dubbel (redundant) aangelegd. De data van onze opdrachtgevers blijft te allen tijde binnen Nederland opgeslagen. Daardoor hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de ingewikkelde wet- en regelgeving omtrent data-opslag of de Amerikaanse Patriot Act.


StayClose with Technology

StayClose is geen reseller. Wij hebben zelf controle over de kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening. Daardoor kunnen wij onze dienstverlening zelf optimaliseren aan de individuele behoefte van onze opdrachtgevers.