Webdesign

Webdesign

Het design en de gebruiksvriendelijkheid van uw website is een cruciaal component van uw online activiteiten. Online succes begint bij een passende uitstraling, een eenvoudig te navigeren site en een stabiel en betrouwbaar technisch fundament.

StayClose verzorgt de techniek, TAPE – een dochteronderneming van StayClose gespecialiseerd in creative communication – zorgt voor een uniek en vooruitstrevend design van uw website.

Over TAPE

Wij hebben het idee dat marketing de laatste jaren is veranderd. Vroeger draaide het om adverteren. Nu is het essentieel dat je producten maakt, diensten levert en het presenteert op een manier waardoor mensen erover praten. TAPE verandert de manier waarop mensen naar bedrijven, merken of producten kijken.

TAPE houdt verschillende ondernemende professionals samen die op projectbasis hun kwaliteiten inzetten. Aan iedere eindproductie werken verschillende professionals aan uitsluitend hun specialisme. Zo maken we producties die opvallen, die mensen onthouden en waar ze over praten.

Tape is handig om iets aan elkaar te plakken, te koppelen en zelfs te creƫren. TAPE brengt design, techniek en (social) media samen in web, mobile en print.
Bezoek de website van TAPE en vraag om een vrijblijvende creatieve sessie.