Linux Systeembeheerder, 3-5 jaar ervaring, Haarlem

Ben jij goed op de hoogte van Linux en virtualisatie- en netwerktechnologie? Ben jij in staat betrouwbare diagnoses te stellen? En heb jij besloten dat er geen probleem onoplosbaar is?

Voor ons vernieuwende cloud, virtualisatie en storage project zoeken wij een Linux Systeembeheerder met kennis van programmeren.

Over StayClose

StayClose biedt bedrijven een hoogwaardige basis voor hun online bedrijfsactiviteiten. Zij benadrukken de noodzaak om dicht bij technologie te blijven om internet services veilig en betrouwbaar te kunnen aanbieden. Zo hebben zij er bewust voor gekozen om alle activiteiten uit te voeren vanuit Haarlem in Nederland in het milieuvriendelijke en klimaatneutrale datacenter van EvoSwitch.

Wat ga je doen?

Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het implementeren en onderhouden van de exclusieve infrastructuur van onze bestaande opdrachtgevers uit de grootzakelijke markt. Een uitstekend analytisch vermogen is hierbij cruciaal. In samenwerking met onze IT-manager beheer je de volledige infrastructuur.

Daarnaast is StayClose bezig met het ontwikkelen van een vernieuwende oplossing aan de hand van OpenStack. Je zult in deze functie open moeten staan voor nieuwe ontwikkelingen en bereid te zijn je te verdiepen in OpenStack.

Je bent…

Wij bieden…