Blog

3105/13

StayClose lanceert nieuwe website

Hostingaanbieder StayClose heeft haar nieuwe website gelanceerd. Het lanceren van de nieuwe website markeert een bredere vernieuwing van StayClose en haar dienstverlening. In dit eerste artikel – waarin wij meteen één van de vernieuwingen introduceren – vertellen we over de aanpassingen. Naast het opstarten van het blog gaat dit artikel over het doel van de website en onze verdere nadruk op Cloud Hosting.

 

StayClose is opgericht 2000. In onze dienstverlening leggen we veel nadruk op de ontwikkeling van onze dienstverlening en persoonlijk advies. Persoonlijke service vertaalt zich in uitstekende support via e-mail en telefoon. Door intensief gebruik van te maken deze kanalen en het face-2-face contact leveren wij hosting-oplossingen geoptimaliseerd op de specifieke situatie van iedere opdrachtgever.

 

De belangrijkste vernieuwing aan onze website is een uitgebreider overzicht van onze dienstverlening waardoor wij bedrijven op voorhand meer willen vertellen over de mogelijkheden. De site zal het persoonlijke contact absoluut niet vervangen. De site dient om opdrachtgevers proactief te informeren over de nieuwste mogelijkheden op het gebied van hosting. De oriëntatie mogelijkheid dient als verlengstuk van onze persoonlijke benadering.

 

Cloud Hosting

Een andere ontwikkeling is de verdere nadruk op Cloud Hosting. Cloud Hosting is een dienst die zich snel ontwikkelt. Een belangrijk voordeel is dat het voor een opdrachtgever geen investering vergt qua hardware. Wij beschikken over voldoende capaciteit om een flexibele behoefte aan virtuele serverruimte te faciliteren. Het snel opschalen van (tijdelijke) Cloud Servers zonder hoge investering is hiermee toegankelijk.